Небезизвестният пловдивчанин Любомир Паунов напусна . Това обяви самият той в

...
Небезизвестният пловдивчанин Любомир Паунов напусна . Това обяви самият той в
Коментари Харесай

След грозен скандал с алкохол: Пловдивски хирург напусна БСП

Небезизвестният пловдивчанин Любомир Паунов напусна. Това разгласи самият той в профила си в обществената мрежа посредством прочувствен пост, написа plovdiv24.
„ Уважаеми приятели, благодаря Ви, че бяхме дружно през всичките 16 години, откогато съм член на Българска социалистическа партия. Аз съм от 18-годишен в партията и трето потомство социалист. През цялото това време Българска социалистическа партия заемаше съществена част от персоналния ми живот, давах доста от времето и силата си, само че се снабдих и с правилни приятели и същински другари от цялата страна!
Взех сложното решение да напусна – нещо, което в никакъв случай не съм си представял, че ще се случи. Причината за това е, че Българска социалистическа партия бе завладяна от алчни кариеристи и загуби обществения си образ и дела “, написа Паунов в отбрана на решението си.
Кой е младият хирург д-р  Любомир Паунов?
Любомир Паунов е наследник на проф. доктор Мариана Мурджева (настоящ ректор на Медицинския университет в Пловдив) и доктор Димитър Паунов. През лятото на 2019 година той се забърка в  всеизвестен разгулен скандал – с юмруци, полиция, лекари и тежко потърпевш млад социалист!
Това се случи по време на формален форум на социалистите край морето, като имаше подозрения даже за приложимост на опиати, които в поради събитията, не бе потвърден. Тогава самият бе  извънредно неудовлетворен и раздразнителен от случката .
След пиянско-наркоманския скандал доста „ червени “ чакаха Паунов да бъде изметен от партията, тъй като сходни „ петна “ нямат място при социалистите. Вместо това хората към локалния велможа  Георги Гергов , които тогава към момента управляваха градската конструкция,  даже пробваха да създадат Паунов народен представител .
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР